• www.puur-uniek.nl
  • Info@puur-uniek.nl
  • Tel:06-30158074

Magnesium Challenge

Nu ik bijna anderhalf jaar bezig ben met de diverse vormen van massages, blijkt er vanuit mijn klanten steeds meer en continu vraag te zijn naar magnesium massages. Magnesium massages heb ik al geruime tijd in mijn assortiment, maar om jullie vraag daarnaar bij te blijven, heb ik in combinatie met de leverancier van onze pure producten, de Magnesium Challenge opgezet bij mij in de salon. We starten hiermee direct na onze vakantie.

 

Start met deze intensieve magnesiumkuur voor een vitale gezondheid!

 

Dit is een intensieve kuur waarbij je extra magnesium opneemt via de huid en oraal in verschillende behandelingen.

 

Magnesium is het enige mineraal dat ons helpt ontspannen van spieren & het zenuwstelsel, het verlicht een gestrest brein en geeft je lichaam meer energie.

Magnesium is een belangrijk mineraal dat meer dan 327 lichaamsprocessen ondersteunt. Iedereen heeft  dagelijks 400 mg magnesium nodig om goed te kunnen functioneren.

Ervaar je overmatig stress, of sport je intensief, dan is onze behoefte 1000 tot 1200 mg.

Dit is nauwelijks uit hedendaagse voedsel te halen, het magnesiumgehalte in onze groenten (supermarkt) is met 75% afgenomen in 100 jaar.

Door dit tekort kunnen vele fysieke en mentale klachten ontstaan zoals spierkrampen, stress, burn-out, vermoeidheid, slechte nachtrust, fibralogy, artrose, osteoporose, en andere reumatische (pijn) klachten.

Een flinke MAGNESIUM BOOST, dat is wat jouw lichaam nodig heeft!

 

Voor aanmeldingen vragen of info

06-30158074

Info@puur-uniek.nl

 

  • Voel je goed met Puur-Uniek   -