Anti cellulitis massage

 

Cellulite massage bij Massage Salon Puur-Uniek


Cellulite, een sinaasappelhuid, Het masseren van de sinaasappelhuid - Anti cellulitis bevordert de doorbloeding, veel vrouwen hebben het, niemand wil het. Daarom bieden wij Massagesalon Puur - Uniek de anti cellulite massage aan, die het lichaam helpt om zich te reinigen en gifstoffen en opgehoopt vocht afvoert.


De stevige massage maakt de huid namelijk mooier en de omvang minder. De anti-cellulite massage wordt ingezet voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis.
De doorbloeding in het bindweefsel stagneert, vetcellen in de huid nemen toe, bindweefsel verhardt én trekt in de huid met als resultaat vervelende putjes en bultjes die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen.
Zijn deze ophoping lange tijd aanwezig, dan raken ze verhard waardoor vocht, vet en afvalstoffen als het ware worden ingesloten.


De bindweefselmassage en cupping stimuleert de doorbloeding. Het is niet altijd prettig, deze massage wordt vaak als pijnlijk ervaren. Ook de dagen na de massage kan een beurs gevoel optreden.
Na afloop van de cellulite massage wikkelen we het behandelde gebied in folie omdat de contour gel zo het beste