• www.puur-uniek.nl
  • Info@puur-uniek.nl
  • Tel:06-30158074

Diffussers


De Omelia ultrasonische diffuser is een diffuser voor etherische oliën.

De diffuser Omelia heeft een mooie fijne afwerking en prachtige lichteffecten. Ook zonder lichteffecten te gebruiken. Geschikt voor ruimtes tot 50 m2. De diffuser is gemaakt van bamboe en glas.

Afmeting ( H x B x D ): 15,4 x 9 x 9 cm
Inhoud water tank: 100 ml

De etherische olie-diffuser van Omelia wordt geleverd met een instructieboekje en een AC-Adapter. Plaats de diffuser altijd op een vochtbestendige ondergrond


Audelia is een prachtig object met een aantrekkelijk ontwerp, en ook een zeer effectieve elektrische diffuser voor etherische olie: u hoeft alleen maar lichte druk uit te oefenen op de Audelia en het verspreidt uw etherische oliën in een zachte mist, versterkt met een zacht veranderend licht, en biedt u alle natuurlijke voordelen van etherische oliën in een aangename atmosfeer.

Efficiënt en intuïtief in gebruik
Audelia is gemaakt van bamboe en gesmeed metaal en maakt gebruik van ultrasone diffusietechnologie om uw kamer te vervullen met etherische oliën. Het beschikt ook over verschillende verlichtingsopties en is gemakkelijk en intuïtief in gebruik. Praktisch, het schakelt zichzelf uit wanneer de tank leeg is.


De ELIA etherische olie diffuser valt op door het originele ontwerp en vestigt de aandacht wanneer het essentiële oliën verspreidt in een zachte mist, subtiel verlicht door subtiele lichteffecten.

Een eenvoudige en effectieve diffuser
Elia is gemaakt van bamboe en metaal en gebruikt ultrasone diffusietechnologie om je kamer te vervullen met etherische oliën. Het enige wat u hoeft te doen, is een lichte druk uitoefenen op de bovenkant van de kap om hem op te starten en uit zijn verschillende bedieningsopties te kiezen. Praktisch, het schakelt zichzelf uit wanneer de tank leeg is.Lilia is een geurverspreider voor essentiële oliën met een oplaadbare batterij.

Lilia diffundeert rechtstreeks uit een flesje etherische oliën, zonder water toe te voegen en zonder de druppelaar te verwijderen.

Deze nieuwe, exclusieve technologie die gebruik maakt van ultra-verneveling, is de beste oplossing op de markt om te genieten van de voordelen van aromatherapie.

geschikt voor 5 en 10ml flesje

*Groothandels: op dit artikel gelden andere kortingstarieven


Deze diffuser combineert elegantie optimaal met uitstekende efficiëntie bij gebruik voor aromatherapie. Het is ook milieuvriendelijk omdat het is gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar bamboemateriaal.

De luchtpomp maakt verspreiding mogelijk over een oppervlakte van maximaal 100 m² en de gewenste richting kan worden ingesteld met de draaibare plug. Deze krachtige diffusor stoot buitengewoon fijne microdruppels uit die meerdere uren in de lucht blijven. Het is ook uitgerust met een diffusievermogensregelaar.

De Bo-black is milieuvriendelijk. Deze diffuser is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals bamboevezel en eikenhout; het glazen vat is met de hand geblazen en is tijdens de fabricage meerdere keren gecontroleerd om een ​​optimale verneveling van de etherische oliën te garanderen.


Bestellingen mogen worden door geven via het onderstaande formulier 

of via de app   06-30158074

Info@puur-uniek.nl